Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Sporten

Wij bieden u een ruime keuze om ook tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken

Maak gebruik van hoogwaardige voorzieningen die geopend zijn van april t/m september. Wij bieden u een ruime keuze om ook tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken.

U kunt met het hele gezin of met vrienden op elk moment van de dag terecht op het multisportterrein voor voetbal-, basketbal-, handbal- en volleybaltoernooien. Dé gelegenheid voor het maken van nieuwe vrienden en het delen van nieuwe ervaringen. De badminton-, beachvolley- en jeu-de-boulesterreinen staan garant voor gezelligheid en leuke momenten met uw medevakantiegangers. Ook staan er pingpongtafels tot uw beschikking. Voor leuke gezinsmomenten kunt u terecht op onze midgetgolfbaan (op camping Bel Air**** in de Vendée) die overdag gratis toegankelijk is tegen een waarborgsom.

De lievelingsplek van de kinderen is het speelterrein dat speciaal voor hen is ontworpen: luchtkussens, schommels, trampolines, klimtouwen of een tokkelbaan... En dit alles op een fijne, zanderige ondergrond. Het is de ideale plek om vriendjes te maken en plezier te hebben.