Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Voorzieningen van april t/m september

Welke bestemming u ook kiest, of u nu gaat in het hoog- of laagseizoen, een heel scala aan diensten en voorzieningen staan tot uw beschikking

Onze campings beschikken over verwarmde buiten- en/of binnenzwembaden, uitgerust met pierenbaden voor de kinderen en waterglijbanen. Kom van april t/m september volop genieten van dit waterplezier.

Maak tijdens uw vakantie gebruik van de diverse restauratiemogelijkheden. Nip aan een cocktail of aperitief aan de bar en bestel een pizza of een gebraden kip bij de snackbar/afhaal voor een rustig eetmoment op uw standplaats. Proef heerlijke gerechten in het restaurant en ontdek de regionale smaken met vrienden of met het hele gezin. Ter plaatse vindt u een minisupermarkt voor het kopen van brood, luxebroodjes en vele andere producten.

Leef van april t/m september op het ritme van de camping en neem deel aan de vele activiteiten die de hele dag lang worden georganiseerd. Aquagym, stretchoefeningen, sporttoernooien... Een vol programma wacht u op! Ondertussen vermaken uw kinderen zich prima in de Minifunclub, waar ze tevens nieuwe vriendjes maken.

Maak ook gebruik van onze hoogwaardige voorzieningen (verschillend per camping); een multisportterrein staat tot uw beschikking voor een potje voetbal, basketbal of handbal. Liefhebbers van jeu de boules kunnen meedoen aan de toernooien die plaatsvinden in de middag. Degenen die voor hun lichaam willen zorgen, kunnen zich wenden tot de fitnesszaal van de camping. En niet te vergeten de lievelingsplek van de kinderen: het speelterrein met zijn trampolines, schommels, luchtkussens, enz.

Andere voorzieningen zijn verkrijgbaar ter plaatse, zoals wifi, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, lakens, enz.).