Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Voorzieningen

Voorzieningen op de campings van CAMP'ATLANTIQUE, voor een zeer aangenaam verblijf.

Bij CAMP’ATLANTIQUE kunt u van april t/m september gebruik maken van onze verwarmde zwembaden. Grote baden met glijbanen, pierenbaden met kinderspelen, maar ook alles wat u nodig heeft voor uw ontspanning: sauna, hamam, spa, enz. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken in de watertuin op camping Le Petit Rocher****, Bel Air**** en Signol****. De waterparken van onze campings zijn plekken waar u zich kunt ontspannen en volop kunt genieten van uw vakantie.

Ontdek ook onze restauratie- en levensmiddelendiensten dankzij onze bars, restaurants, snackbars/afhaal of minisupermarkten op de campings van CAMP’ATLANTIQUE. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal), de strandvolleybal- en badmintonterreinen, de fitnesszalen, de jeu-de-boulesterreinen, enz. De campings van CAMP’ATLANTIQUE zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: gratis wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.