Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Reservering Nacht

Reserveer uw favoriete accommodatie voor de door u gewenste duur!

Bij Camp'Atlantique zijn wij er ons van bewust dat de reserverings- en verblijfsgewoonten veranderen. Om aan uw verwachtingen te voldoen, creëren wij het concept 'meer vrijheid, meer flexibiliteit'!
 
Reservering per nacht*
Stacaravan, chalet, een bijzondere accommodatie of een huisje (vakantiedorp Le Petit Bec); reserveer uw favoriete accommodatie voor de door u gewenste duur.
Van april t/m november** en in de zomer, inclusief de schoolvakanties, kunt u op uw eigen ritme gebruik maken van onze accommodaties.
Idee: tot nu toe vertrokken we 1 week met Pasen en 1 week in juli of augustus. Dankzij de nieuwe formule kunt u voortaan een paar nachten weg met Pasen en langer blijven in juli of augustus!
 
Aankomst en vertrek elke dag mogelijk zonder toeslag
Het is over en uit met de vaste aankomst- en vertrekdagen. Van nu af aan kunt u de data kiezen die u het beste uitkomen zonder enkele vorm van toeslag. Zo vermijdt u de files in het weekend en de wachttijden bij de receptie op het moment van aankomst!
 
Verleng uw verblijf, zelfs ter plaatse
Uw vertrekdatum komt dichterbij, maar u wilt graag nog wat langer blijven? Kom snel naar de receptie om uw verblijf te verlengen! Naargelang beschikbaarheid kunt u uw verblijf verlengen met het door u gewenste aantal nachten..
 
Een " gecombineerd verblijf ": dé oplossing voor het ontdekken van meerdere regio’s in één vakantie!
Voor velen is de vakantie dé uitgelezen gelegenheid om diverse regio’s van het mooie Frankrijk aan te doen. Camp'Atlantique helpt u bij het organiseren van uw vakantie dankzij de 'gecombineerde' formule; zo kunt u uw verblijfsduur op onze verschillende campings plannen en rustig van uw vakantie genieten.
Idee: we reserveren 3 nachten op camping Les Peupliers****, vervolgens 5 nachten op camping Signol**** en ten slotte 4 nachten op camping Le Boudigau****.
 
* Minimaal 2 opeenvolgende nachten in een huuraccommodatie.
** Naargelang de campings.