Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Personen met een beperkte mobiliteit

De inrichting van zowel de kamers binnen als het perceel buiten maken dat deze accommodatie ideaal is om comfortabel in te bewegen.

Alle kamers zijn toegankelijk voor rolstoelers en hebben schuifdeuren. De badkamer beschikt over een inloopdouche, voorzieningen die geschikt zijn voor personen met een handicap (douchestoel) en een geïntegreerd toilet. Speciaal voor rolstoelers beschikt deze stacaravan ook over een lager aanrecht in de keuken. Buiten heeft u via een helling toegang tot het houten terras.

Deze stacaravan is gecertificeerd door de Franse Association Tourisme et Handicaps en biedt plaats aan tot wel 6 personen. Tevens beschikt de stacaravan over 2 slaapkamers, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer met douche en toilet, en een terras met tuinmeubilair.