Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Zwembaden

Momenten van ontspanning met het hele gezin

Maak bij CAMP’ATLANTIQUE gebruik van onze verwarmde binnen- en buitenzwembaden. Al vanaf de opening van onze campings kunt u zich in uw badkleding naar het zwembad begeven en genieten van water op een heerlijke temperatuur voor het trekken van uw baantjes. Kinderen vermaken zich op de waterglijbanen, terwijl de volwassenen van het minste zonnestraaltje profiteren om te luieren op de ligstoelen aan de rand van het zwembad of om te ontspannen in de spa. De zwembaden staan garant voor momenten van plezier en ontspanning.

Al onze pierenbaden zijn verwarmd. Het is de ideale plek voor uw kinderen, aangezien ze dankzij de waterspelen vertrouwd raken met het water. Ontdek de nieuwe watertuinen op camping Le Petit Rocher****Bel Air**** (Vendée) en Signol**** (Ile d'Oléron) voor nog meer vreugde. 

Voor uw welzijn kunt u zich heerlijk ontspannen in de sauna en de hamam die de hele dag gratis toegankelijk zijn op camping Les Peupliers**** (Ile de Ré) en Signol**** (Ile d’Oléron). Breng op camping Signol**** en Bel Air**** ook eens een bezoek aan onze nieuwe wellnessruimte waar een kapper en schoonheidsspecialiste tot uw beschikking staan.

Vind het perfecte evenwicht tussen sport en plezier dankzij de fitnesszaal (fiets, roeitrainer, gewichten), die geopend is van april t/m september (Signol****, Les Peupliers**** en Bel Air****).