Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

TOERISTISCHE PLAATSEN

Toeristische plaatsen

De CAMP’ATLANTIQUE Groep bestaat uit zes 3- en 4-sterrencampings op zeer bijzondere toeristische plaatsen. Onze locaties zijn allemaal gelegen in een natuurlijke omgeving en in de onmiddellijke nabijheid van badplaatsen.

Verblijf op camping Le Petit Rocher****, op camping Bel Air**** of in het vakantiedorp Le Petit Bec in de Vendée, een van de meest toeristische departementen, en geniet van het uitzonderlijk aantal zonuren. Van de Atlantische kuststrook tot het moerasland van Poitevin; ontdek de vele juweeltjes van deze regio.

Voor een vakantie met het hele gezin is het eiland Ile de Ré een bevoorrechte bestemming aan de Atlantische kust. Laat u verrassen door dit zeer bijzondere eiland en zijn tien charmante dorpen die behoren tot de mooiste van Frankrijk. Kom naar camping Les Peupliers**** op Ile de Ré, een beschermd gebied met een zacht klimaat waar de zon bijna altijd schijnt.

Het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust met een uniek gebied van 175 km2 is Ile d’Oléron, ook wel ‘la Lumineuse’ (de Stralende) genoemd dankzij het uitzonderlijk aantal zonuren. Laat u bekoren door deze fascinerende plek, terwijl u geniet van de prachtige natuur. Camping Signol***** heet u hier welkom in een bosrijke en natuurlijke omgeving.

Landes, dichtbij Baskenland, is een regio die rijk is aan cultuur en schitterende landschappen. In dit gezellige en sfeervolle Zuidwest-Frankrijk kunt u tussen de zee en het bos verblijven op camping Le Boudigau****. U zult gecharmeerd zijn van de regionale tradities en zijn unieke ligging aan de Atlantische oceaan.

Rust uit op camping La Pergola**** tussen de bergen en de Middellandse Zee. Roussillon is de vierde toeristische regio van Frankrijk en is in het trotse bezit van het meest uitgestrekte wijngebied van het land. Het is niet voor niets dat dit uitzonderlijke gebied, dat beloond is met het garantielabel Qualité Sud de France, u in vervoering brengt. Ontdek ook eens de regio Catalonië.