Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Bijzondere accommodaties

Ontdek onze ruime, comfortabele en originele huifkarren en Ecolodgetenten voor een uitzonderlijke en verrassende vakantie.

De houten huifkar is een prachtige accommodatie in de openlucht. Ecologie, design en functionaliteit hebben de overhand in deze originele accommodatie voor een avontuurlijk verblijf. Onze huifkarren kunnen maximaal 4 personen verwelkomen en zijn uitgerust met 2 slaapkamers, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer met toilet (gescheiden in sommige huifkarren), en een terras met tuinmeubilair.

Wilt u midden in de natuur verblijven? In een Ecolodgetent bent u verzekerd van een comfortabel en ontspannen verblijf. U zult genieten van de kwaliteit, het comfort en de eenvoud. De Ecolodgetent is gemaakt van hout en recyclebaar stof, biedt plaats aan maximaal 5 personen en bestaat uit 2 slaapkamers, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer met toilet, en een terras met tuinmeubilair.