Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

DE HUURACCOMMODATIES

Welke accommodatie past bij u?

CAMP'ATLANTIQUE biedt een ruime selectie aan huuraccommodatie. Voor elk type gast is er een optie die overeenkomt met zijn of haar wensen en behoeften.
 
Is een comfortabel verblijf met een goede prijs-kwaliteit verhouding het belangrijkste voor u? Dan zijn de chalets en stacaravans COMFORT wat u zoekt!
 
Voor de liefhebbers van originele ervaringen, hebben we verschillende mogelijkheden in de categorie ORIGINEEL van CAMP'ATLANTIQUE: de Écolodge-tent op palen, de Woonwagen of de Natura-tent.
 
Bent u iemand die geniet van ongeëvenaard comfort en een unieke locatie midden in de natuur? CAMP'ATLANTIQUE heeft wat u zoekt! De categorie CHIC biedt luxueuze vakantiewoningen zoals het Cottage Prestige met privé jacuzzi of de Premium stacaravan. Er is aan alles gedacht zodat u alleen nog maar van een ontspannen vakantie hoeft te genieten!
 
Geen zin veel geld uit te geven aan accommodatie tijdens uw vakantie? De categorie EENVOUD biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dit is minder recente maar toch zeer comfortabele accommodatie.
 
Indien u graag vakantie viert met uw familie of vrienden, kies dan voor onze categorie GROOT EN GEZELLIG; vakantiewoningen met maximaal 12 slaapplaatsen.
 
CAMP'ATLANTIQUE ontwikkelt ook een categorie MINDERVALIDEN. Deze accommodatie is speciaal aangepast voor mindervaliden.
 
En voor degenen die graag traditioneel kamperen, in hun eigen tent, caravan of camper, zijn er natuurlijk goed onderhouden en afgebakende STAANPLAATSEN voor een vakantie op een gezellig plekje in de natuur.
 
 
gamme hébergements confort

Leuke, comfortabele accommodatie met goed uitgeruste keuken, goede prijs-kwaliteit verhouding, terras met tuinmeubelen en twee strandstoelen.

Stacaravans en chalets voor 7 personen

gamme hébergements insolite

Originele accommodatie in de natuur, leuk voor de kinderen, “klaar voor gebruik”, terras met tuinmeubelen.

Natura-tent voor 5 personen, Écolodge-tent voor 5 personen, Woonwagen voor 4 personen.

gamme hébergements standing

Luxueuze accommodatie, modern interieur, compleet uitgerust, recent gebouwd, inclusief bepaalde diensten (bedden opgemaakt bij aankomst, eindschoonmaak, ...), groot en mooi ingericht terras met tuinmeubelen en ligstoelen.

Premium stacaravan voor 6 personen, Cottage Prestige met privé jacuzzi voor 7 personen

gamme hébergements simplicité

Minder recente maar comfortabele accommodatie met goed uitgeruste keuken, beste prijs-kwaliteit verhouding, terras met tuinmeubelen en strandstoelen.

Stacaravans voor 6 personen, minder recente chalets voor 6 personen, huisjes voor 6 personen

gamme hébergements grande capacité

Geschikt voor grote gezinnen of groepen vrienden, goed uitgeruste keuken, mooi ingerichte accommodatie, ruim en comfortabel, terras met tuinmeubelen en strandstoelen.

Famille stacaravans voor 8 personen, Tribu stacaravans voor 12 personen, Twin stacaravans voor 10 personen, Génération stacaravans voor 8 personen, Grand Large chalet voor 8 personen

gamme hébergement personnes à mobilité réduite

Aangepaste accommodatie, toegankelijk voor mindervaliden, terras met tuinmeubelen en strandstoelen.

Aangepaste stacaravans voor 6 personen

 

De natuurliefhebbers kunnen hun tent opzetten op onze staanplaatsen. Schaduwrijk, in de zon, met of zonder elektriciteit....de keuze is aan u!