Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

HET CAMP'ATLANTIQUE-GEVOEL

Als gezin of met vrienden ontdekt u met CAMP’ATLANTIQUE opnieuw de authentieke geneugten van de camping 

De CAMP’ATLANTIQUE Groep bestaat uit 10 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: de Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d’Oléron, Landes Baskenland, Languedoc-Roussillon, en Ile-de-France. Onze locaties zijn allemaal gelegen in een natuurlijke omgeving en in de onmiddellijke nabijheid van badplaatsen.

Bij Camp'Atlantique is teamspirit geen loze term. Onze managers en animators staan altijd garant voor een gezellige en dynamische sfeer. Als gezin of met vrienden ontdekt u met CAMP’ATLANTIQUE opnieuw de authentieke geneugten van de camping voor een zeer geslaagde vakantie.

Welke bestemming u ook kiest, of u nu gaat in het hoog- of laagseizoen, een heel scala aan diensten en voorzieningen staan tot uw beschikking om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen: verwarmde zwembaden en pierenbaden, glijbanen, bars, restaurants, snackbars/afhaal, minisupermarkten, speelterreinen, multisportterreinen, jeu-de-boulesterreinen, fietsverhuurdiensten, enz. 

Niet alleen in de maanden juli en augustus worden er activiteiten georganiseerd. Al vanaf de paasvakantie kunt u uw kinderen met een gerust hart bij onze gediplomeerde animators achterlaten. De Amigoclub is trouwens de onmiskenbare plek van de allerkleinsten, terwijl volwassenen kunnen deelnemen aan de vele sporttoernooien. ’s Avonds kan het hele gezin spektakels en concerten bijwonen en deelnemen aan bingo en karaoke.

Voor een gegarandeerd comfort bieden wij u een ruime keuze aan diverse accommodatietypes, waaronder stacaravans, chalets of bijzondere accommodaties (huifkarren, bungalowtenten, Ecolodgetenten op palen). De keuze is aan u. Natuurliefhebbers kunnen terecht op een van de standplaatsen voor het neerzetten van hun tent, caravan of kampeerauto.