Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Gevarieerde accommodaties

Voor een gegarandeerd comfort en om te kunnen voldoen aan uw persoonlijke wensen bieden wij u een ruime keuze aan diverse accommodatietypes

Waaronder stacaravans, chalets of bijzondere accommodaties. Aan u de keuze!

Onze stacaravans bieden plaats aan tot wel 12 personen en tellen 2 of 3 slaapkamers. Ze beschikken over een ruime woonkamer met een kitchenette en een terras met tuinmeubilair.

U kunt voor uw gezinsvakantie ook kiezen voor een sfeervol houten chalet. De chalets bieden plaats aan tot wel 10 personen, tellen 2 tot 4 slaapkamers en beschikken over een geïntegreerd en overdekt houten terras met tuinmeubilair.

Voor een uniek verblijf kiest u voor een originele en bijzondere accommodatie. Een Ecolodgetent op palen, een huifkar of een bungalow; de keuze is aan u.

Natuurliefhebbers kunnen terecht op een van de standplaatsen voor het neerzetten van hun tent, caravan of kampeerauto. Bosrijke vegetatie, een schaduwrijke omgeving en een behouden natuur; er gaat niets boven een heerlijke vakantie in de openlucht.