Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Accommodaties

Een ruime keuze aan comfortabele accommodaties

CAMP’ATLANTIQUE biedt een ruime keuze aan comfortabele accommodaties voor 3 tot 12 personen. Stacaravans, chalets, bijzondere accommodaties of accommodaties voor grote gezinnen; bij CAMP’ATLANTIQUE wordt altijd rekening gehouden met uw behoeften. Het comfort en welzijn van onze gasten is onze prioriteit: bij ons voelt u zich thuis.

Wij schenken bijzonder veel aandacht aan onze voorzieningen, zodat deze altijd van zeer goede kwaliteit zijn en uw verblijf veraangenamen. Geniet volop van het comfort van een huuraccommodatie: een ruime woonkamer met kitchenette, 2 of 3 slaapkamers, badkamer en toilet, en een terras met tuinmeubilair. Gezelligheid gegarandeerd! Vaatwerk, dekens en hoofdkussens zijn ook aanwezig.

Geniet van de eenvoudige geneugten van het leven in de buitenlucht en van uw vakantie midden in de natuur! Haal het maximale uit een authentieke en natuurlijke omgeving in een tent, caravan of kampeerauto. Onze standplaatsen worden met zorg onderhouden en afgebakend voor privacy.