Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Verwarmde zwembaden

Momenten van ontspanning met het hele gezin

Van april t/m september kunt u gebruik maken van de verwarmde buiten- en/of binnenzwembaden met waterglijbanen voor het vermaak van het hele gezin. De allerkleinsten beschikken over ‘hun’ eigen speelterrein: een verwarmd en goed uitgerust pierenbad.

Ondertussen kunnen volwassenen zich heerlijk ontspannen op de ligstoelen aan de rand van het zwembad. Voor zowel de kinderen als hun ouders zullen de dagen voorbij vliegen.

Kunnen de kinderen genieten van de nieuwe watertuin met ludieke en kleurrijke spelen op camping Signol*****, Le Petit Rocher**** en Bel Air****.

Voor uw welzijn kunt u zich heerlijk ontspannen in de sauna en de hamam die de hele dag gratis toegankelijk zijn (Camping Signol***** en Les Peupliers****).