Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Campingstandplaatsen

Haal het maximale uit een authentieke en natuurlijke omgeving in een tent, caravan of kampeerauto.

De echte natuurliefhebbers zullen ongetwijfeld gezellige momenten door willen brengen met medekampeerders en genieten van de privacy en het comfort van onze standplaatsen voor maximaal 6 personen.

Verblijf midden in een bos- en bloemrijke vegetatie, een behouden natuur en een schaduwrijke omgeving en geniet van onze standplaatsen die afgebakend zijn met heggen en aangepast zijn aan uw type uitrusting. Bij ons bent er écht even helemaal tussenuit. U kunt indien gewenst gebruik maken van elektriciteit. Elke camping beschikt over twee of drie sanitairgebouwen met toiletten, douches, wasbakken en een babybadje, die voor alle gasten van 7.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn.

Wij schenken veel aandacht aan het onderhoud van deze ruimtes en voorzieningen, zodat u optimaal kunt genieten van een geslaagde vakantie.