Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Categorie ORIGINEEL

Ga eens anders op vakantie!

Deze accommodatie-categorie van CAMP'ATLANTIQUE is erg leuk voor de kinderen en haalt de ouders even helemaal uit de routine, wat wilt u nog meer tijdens de vakantie! Klaar voor de start? KAMPEER!

Ontdek de Natura-tent, de Woonwagen of de Écolodge-tent en verblijf in een originele en buitengewone omgeving.

De Natura-tent is ideaal voor gezinnen en de perfecte combinatie van traditioneel kamperen en comfort. De tent opzetten en weer afbreken hoeft niet! De Natura-tent is een hele aparte tent, compleet ingericht en geschikt voor 5 personen. De tent bestaat uit 2 slaapkamers, een keukenhoek met gasstel, koelkast met diepvries, broodrooster en waterkoker. Midden in het Natura-tentendorpje bevindt zich een gemeenschappelijke kraan. En om 100% te genieten van de omgeving, heeft elke tent een groot terras met tuinmeubelen en strandstoelen.

De houten Woonwagen garandeert een vakantie in het groen. Ecologie, design en functionele accommodatie zijn gecombineerd in dit originele huisje op wielen voor een Boheemse vakantie. De woonwagen is geschikt voor 4 personen en bestaat uit 2 slaapkamers, een keukenhoek met gasstel of elektrische plaat, koelkast, elektrisch koffiezetapparaat, magnetron en servies, een douche met wc (aparte wc in bepaalde woonwagens) en een terras met tuinmeubelen.

Zin de natuur uit te nodigen in uw woning? Welzijn en ontspanning staan op het programma tijdens u vakantie in de Écolodge-tent. De kwaliteit, comfort en eenvoud van deze accommodatie zijn onweerstaanbaar. Alles is van hout en recyclebaar doek en de tent heeft 5 slaapplaatsen. De tent bestaat uit 2 slaapkamers, een keukenhoek met gasstel of elektrische plaat, koelkast, elektrisch koffiezetapparaat, magnetron en servies, een douche met wc en een terras met tuinmeubelen.

In onze categorie ORIGINEEL : 

roulotte hébergement insolite
 

Waar bevindt zich de woonwagen
op CAMP'ATLANTIQUE ?

Camping Le Petit Rocher**** (Vendée)

Camping Signol***** (Ile d'Oléron)

Video 

tente ecolodge hébergement insolite

Waar bevindt zich de Écolodge-tent op CAMP’ATLANTIQUE ?

Camping Le Petit Rocher**** (Vendée)

Camping La Bretèche**** (Vendée)

Camping Signol***** (Ile d'Oléron)

Video 

tente natura hébergement insolite

Waar bevindt zich de Natura-tent op CAMP’ATLANTIQUE?

Camping Le Petit Rocher**** (Vendée)

Camping Le Boudigau**** (Landes)

Camping La Pergola**** (Roussillon) 

tente natura hébergement insolite

Waar bevindt zich de Lodge Comfort op CAMP’ATLANTIQUE?

Camping La Bretèche**** (Vendée)