Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Categorie MINDERVALIDEN

Samen genieten!

Ontdek onze accommodatie voor mindervaliden; een ontspannen vakantie gegarandeerd. CAMP'ATLANTIQUE wendt alle middelen aan om u een plezierige vakantie te bezorgen. Een leuke vakantie voor iedereen is onze prioriteit!

De inrichting in en rondom de MINDERVALIDEN stacaravan voor 6 personen is compleet afgestemd op de behoeften van mindervaliden.

Alle ruimtes zijn toegankelijk voor een rolstoel en hebben schuifdeuren, de badkamer heeft een inloopdouche met douchezitje en een geïntegreerd toilet. In de keuken is het aanrecht verlaagd. Buiten is er een rolstoelplank zodat u eenvoudig het houten terras kunt bereiken.

De stacaravan heeft het keurmerk van de Association Tourisme & Handicaps gekregen en is geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 slaapkamers, een keukenhoek met gasstel of elektrische kookplaat, koelkast, elektrisch koffiezetapparaat, magnetron en servies, een badkamer met douche en WC en een terras met tuinmeubelen.

 

Waar bevindt zich de Mindervaliden stacaravan op CAMP’ATLANTIQUE?

- Camping L'Eve**** (Loire-Atlantique)

- Camping Le Petit Rocher**** (Vendée)

- Camping Bel Air**** (Vendée)

- Camping La Bretèche**** (Vendée) chalet

- Camping Les Peupliers**** (Ile de Ré)

- Camping Signol***** (Ile d'Oléron)

- Camping Le Boudigau**** (Landes)

- Camping La Pergola**** (Roussillon)

- Camping Le Village Parisien**** (Paris-Est)

Video