Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

CAMPING LA BRETECHE****

 

Tussen natuur en ontspanning op 5 min. van Puy du Fou®

Op slechts 5 minuten van het spectaculaire park van Puy du Fou®, ligt de 4-sterrencamping La Bretèche. Deze camping belooft een onvergetelijke vakantie in een bosrijke en goed bewaarde omgeving.

Chalets, huisjes, tentjes, stoffen bungalows, staplaatsen voor tenten, caravans en campingcars... kies de accommodatie die het best bij u past.

Kies dit jaar voor een nieuwe accommodatie en verblijf in: de Lodge Confort, een geïsoleerde en verwarmde tent die comfort met echt kamperen combineert.

Gelegen op een terrein van 10 hectaren, biedt de camping verschillende activiteiten voor zowel jong als oud aan: stedelijk zwembad (met gratis toegang voor gasten op de camping), kajak, wandelingen, fietstochten, oriëntatieparcour, boogschieten... De camping heeft sinds 2004 het Clef Verte label dankzij het respect voor het milieu. De camping biedt u een uniek en bosrijk kader langs de vijver van de Bretèche, ideaal om te herbronnen met het gezin of met vrienden. 

De camping is toegankelijk voor IEDEREEN.  

Sinds 2004 beschikt de camping over het “Toerisme & Handicap” label. Camping La Bretèche heeft momenteel een label voor 4 beperkingen: motorisch, mentaal, visueel en auditief. 

Camping La Bretèche is ideaal gelegen:

·         5 minuten van Puy du Fou®, verkozen tot beste park ter wereld in 2014.
·         1 uur van de Vendéekust (Sables d’Olonne) en op 1u30 van Noirmoutier
·         1 uur van Marais Poitevin
·         1 uur van Doué la Fontaine, de zoo en de vele sites
·         2 uur van Futurscope

Dit jaar wordt Puy du Fou® 40 jaar en bereidt daarom enkele leuke verrassingen voor u voor! Als u verblijft op camping La Bretèche, bent u slechts 5 minuten verwijderd van dit onmisbare park. Sportievelingen kunnen via een pad naar het park gaan. Met de fiets doet u hier 15 minuten over, te voet zo’n 30 minuten. Meermaals verkozen tot “Beste park ter wereld”. Kom deze unieke ervaring met fantastische spektakels zeker een keer beleven. 

Bespaar door uw ticket op de camping te reserveren tot 72 uur voor uw bezoek (tickets voor Grand Parc en Cinéscénie - afhankelijk van de beschikbare plaatsen). 

Ontdek vanaf nu een overzicht met epische avonturen die u te wachten staan : 

Opening van de camping in 2018: Van 7 April tot 4 November 2018

Camping La Bretèche is gelegen op 800 meter van de bourg des Epesses waar verschillende winkels gelegen zijn: bakkers, supermarkten, slagers, banken, apotheek, de post...                                         

Tot snel op camping La Bretèche!