Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMP'ATLANTIQUE

Campings voor het delen van unieke momenten... 12 3-, 4- en 5-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen: Loire-Atlantique, Vendée, Ile de Ré, Ile d'Oléron, Dordogne, Landes, Roussillon en Ile-de-France. Activiteiten en voorzieningen gegarandeerd van april t/m september.

Levensmiddelen-Restauratie

De perfecte plek voor een moment met het hele gezin of met vrienden.

De perfecte plek voor een moment met het hele gezin of met vrienden. Van april t/m september kunt u uw dorst komen lessen aan de bar, van een heerlijke maaltijd genieten in het restaurant of een lekkernij komen proeven.

Voor een ontspannen ontbijt of lekkere aperitieven neemt u rustig plaats aan de bar. Wij zorgen voor de rest. Gezelligheid, een goede sfeer en savoir-faire zijn de sleutels van ons succes. Na een drankje aan de bar kunt u aan een tafel plaatsnemen en onze regionale producten of traditionele gerechten proeven (salades, gegrild vlees, mosselen/friet, ijs). In een sfeervolle omgeving is er voor elk wat wils.

Zin in meer rust en een snelle keuken? Dan kunt u terecht bij onze snackbar voor het afhalen van een maaltijd: broodjes, pizza’s, salades, enz.

U kunt elke week deelnemen aan de thema-avonden: mosselen-patat, paella, enz. Gezellige momenten om kennis te maken met uw buren en medevakantiegangers.

Om uw vakantie te vergemakkelijken en lange rijen in de supermarkt te vermijden, biedt onze minisupermarkt u van april t/m september elke dag brood en luxebroodjes, levensmiddelen, drank, strandsetjes en levensnoodzakelijke producten. U hoeft zich niet meer te verplaatsen want u heeft alles binnen handbereik.